Konfirmationsforberedelse skoleåret 2019-2020

Velkommen til konfirmationsforberedelse

Konfirmander, som bor i Vor Frue sogn og går på Skolen på Herredsåsen eller andre skoler:

For ovennævnte bliver der 2 hold, som begge ligger tirsdage kl. 8.05 - 9.35.

Konfirmationsforberedelsen begynder tirsdag d. 3. september. Tilmelding se herunder.

Konfirmation

Konfirmation for ovennævnte konfirmander ligger søndag d. 3. og 10. maj 2020. Man vælger selv individuelt hvilken af de to søndage, man ønsker at blive konfirmeret.

Konfirmander som går på Kathøjskolen

Konfirmationsforberedelsen for elever, som går på Kathøjskolen ligger på onsdage kl. 8.30 – 9.30.

Konfirmationsforberedelsen begynder onsdag d. 5. februar 2020. Tilmelding foregår gennem skolen i august 2019.

Konfirmation

Konfirmation af konfirmander fra Kathøjskolen ligger St. bededag fredag d. 8. maj 2020 i Årby Kirke.

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen (gælder ikke elever fra Kathøjskolen)

Frist for tilmelding er senest d. 15. august.

Tilmeldingen foregår som noget nyt digitalt med NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Tilmeldingen begyndes ved tast på nedenstående link. Når den ene af forældrene har tastet oplysninger og underskrevet tilmeldingen med NemID, modtager den anden en mail med et link, så vedkommende også kan underskrive med sit NemID.

Ved indtastning af oplysninger beder vi jer skrive i rubrikken ’Yderligere kommentarer’:

1.     Navn på konfirmandens skole samt klasse og spor efter sommerferien.

2.     Mobil nr. og mailadresse på konfirmand

3.     Tlf. nr. og mailadresse(r) på forældre

4.     Valg af konfirmationsdato (dette gælder ikke for konfirmander, som går på Kathøjskolen.

Vigtigt: Konfirmanden er først tilmeldt når begge forældre har signeret og I har modtaget en bekræftelse fra kirken.

Link til tilmelding https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Hvis nogen har behov for hjælp til denne nye tilmelding, er I velkomne til at kontakte kirkens kontor, Annemette Jensen tlf. 5951 0401, eller en af præsterne.

Sognepræster

Annika Rasmussen, tlf. 5951 7767, mail: AL@km.dk

Morten Pedersen, tlf. 5951 0301, mail: mope@km.dk

Konfirmationsdatoer:

2020: Elever fra skolen på Herredsåsen konfirmeres søndag d. 3. maj og søndag d. 10 maj

Elever som går på Kathøjskolen konfirmeres St. bededag fredag d. 8. maj i Årby Kirke

2021: Elever fra skolen på Herredsåsen konfirmeres søndag d. 2. maj og søndag d. 9 maj

Elever som går på Kathøjskolen konfirmeres St. bededag fredag d. 30. april i Vor Frue Kirke

2022: Elever som går på Skolen på Herredsåsen og bor i Vor Frue sogn konfirmeres søndag d. 1. maj og 8. maj. Man vælger selv individuelt den dato man øsnker.

Elever som går på Kathøjskolen konfirmeres St. bededag fredag d. 13. maj i Vor Frue Kirke.