Mellem Himmel og Jord - Forfulgte kristne af Agnete Holm fra Danmission

Onsdag d. 9. marts 2022, Kl. 14:30 til kl. 17:00
Vor Frue Kirke, Præstegade 14, 4400 Kalundborg

Forfulgte kristne. Agnete Holm fra Danmission

Danmission støtter samarbejde med kirker i Mellemøsten. Mange steder er kirkerne under pres og nogle steder er kristne forfulgt. Vi vil få et indtryk af den overordnede situation i Mellemøsten. Vil kirkerne lykkes med at overleve? Hvad vil kirkerne selv gerne bidrage med i deres samfund? Hvordan ser fremtiden ud for kirkerne? Disse og mange andre spørgsmål vil Agnete Holm komme ind på i sit foredrag. Hun arbejder til daglig i Danmission med kirker, teologi og dialog i Mellemøsten og Asien og er desuden hjælpepræst i Helligåndskirken i København.

Møderne afholdes i det store mødelokale, Kirkeladen 1.sal, Præstegade 14 i Kalundborg.
Vi starter kl. 14.30 og vi tilstræber at slutte kl. 16.30.
Undervejs i programmet serveres kaffe med brød til en pris af 20 kr.