Koncert på befrielsesaftenen

Tirsdag d. 4. maj 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Vor Frue Kirke, Præstegade 14, 4400 Kalundborg
Vor Frue Kirkes Ungdomskor

Koncert på befrielsesaftenen med kor- og fællessang ved Vor Frue Kirkes Ungdomskor.

Se med her!

Find teksterne til fællessangene her

Koncerten ændres til online-begivenhed!

Forårsvejret er desværre ikke med os på tirsdag, ser det meget ud til. Samtidig kan vi endnu ikke samle publikum indendørs til koncerter og fællessang. Derfor har vi besluttet at aflyse den FYSISKE koncert, og i stedet invitere jer med ind i kirkerummet - via live-stream.
Koncerten live-streames altså via kirkens facebook-side. Men alle har mulighed for at deltage via et link direkte her på kirkens hjemmeside, uanset om de har en facebook-konto eller ej.
Vi håber at mange af jer vil se og synge med hjemmefra, og så glæder vi os til at se jer i kirken til koncert snart!
Mange hilsner
Christian Fogh Hauskov og ungdomskoret