Søndag d. 13. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Julen skal også i år synges ind i Vor Frue Kirke med masser af fællessang og smukke korsatser. Dette år har de vanlige store optrin med Ungdomskor og Vor Frue Sangere dog  måttet vige pladsen for en solistkvartet bestående af kirkens organist Christian Fogh Hauskov, sanger og medkorleder Helle Qvist Kongshavn, vores nære kollega, organist og sanger Teresemarie Lisiux og ikke mindst bassen Herluf Forchhammer, som også tidligere har optrådt i kirken. De fire vil supplere fællessangen med firestemmig korsang bestående af deres største julefavoritter.

Kernen i Vi Synger Julen Ind er fællessangen, og på grund af coronarestriktioner betyder det desværre, at antallet af publikummer til koncerten må begrænses til 65. Man opfordres derfor stærkt til at bestille en (gratis) koncertbillet her på hjemmesiden. Billetterne vil være tilgængelige her fra d. 1/12.

Vor Frue Kirke vil igen i år modtage Fredslyset fra Bethlehem, som vil stå og brænde i kirken i perioden frem mod jul. Dette finder dog ikke som vanligt sted i forbindelse med Vi Synger Julen Ind-koncerten, men derimod ved højmessen d. 1. Søndag i advent.

Vi Synger Julen Ind
Vor Frue Kirkes Julekvartet