• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 8. april 2020, Kl. 09:00 til kl. 15:00

Dagen er et samarbejde mellem Raklev og Vor Frue kirke og præster fra begge kirker vil deltage i arrangementet. Der vil dagen igennem være masser af aktivitet i kirken og i kirkeladen. Arrangementet er for børn fra 2. til og med 6. klasse i Kalundborg provsti. Vi starter dagen med at hejse flaget og synge en sang. Efter en kort andagt i kirken vil der være forskellige aktiviteter i kirkeladen ude og inde samt i kirken. Frokosten, som kirkernes frivillige står for, vil blive serveret i kirkeladen. Der vil blive lavet forskellige kreative ting, hygget, leget, fortalt historie og fundet påskeæg. Kom og vær med! Det er gratis at deltage.

Tilmelding til sognemedhjælper Pia Bak senest d. 5. april på tlf. 50348183 eller piabak79@yahoo.com

Sted Adelgade 19, 4400 Kalundborg