• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 25. februar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00

En af Danmarks mest farverige og internationalt berømte organister gæster Vor Frue Kirke med en musikalsk oplevelse af de helt store. Den verdensberømte japanskfødte organist Yuzuru Hiranaka vil tryllebinde os med sin fabelagtige orgelkunst.

Yuzuru Hiranaka underviser bl.a. på Musikkonservatoriet i København, når han da ikke turnerer verden rundt og høster hæder og international anerkendelse for sit ekvilibristiske orgelspil.

Uddannet i Tokyo og på Koninklijk Conservatorium i Haag , Musikkonservatoriet i Arnhem i orgel og cembalo. Fortsatte studier i Paris, Freiburg og på Musikkonservatoriet i København, hvor han debuterede fra solistklassen i 1997. Koncertvirksomhed i mange europæiske lande, Amerika og Japan. Har indspillet cd'er i Italien og Holland.

Siden 1991 er Yuzuru bosiddende i Danmark .

Læs mere på www.hiranaka.dk

Yuzuru Hiranaka, orgel