Onsdag d. 1. maj 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Kom til babysalmesang i Vor Frue Kirke

Onsdag d. 9. januar starter babysalmesang i Vor Frue Kirke. Vi mødes hver onsdag formiddag fra 9.30 – 10.15. Babysalmesang er et gratis tilbud til mødre og fædre med babyer i alderen 3 – 12 måneder.

Babysalmesang tilbydes i et samarbejde mellem Raklev og Vor Frue Kirke. Frem til sommer vil babysalmesangen foregår i Vor Frue Kirke. Vi synger salmer, børnesange og sjove sanglege - med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær i det smukke kirkerum. Børnene bliver vugget i bløde tæpper, mens vi synger, og de lytter til musik, mens der pustes sæbebobler. Vi danser også op og ned ad kirkegulvet. Efter vi har sunget, er der hyggeligt samvær med kaffe/the, saft og kiks.

Musik har en stor betydning for det spæde barn og stimulere barnets udvikling. Vi synger, danser og vugger musikkens stemning ind hos børnene, så de oplever med alle sanser. Den musik, som barnet hører i de første år, bliver ikke glemt. Det betyder, at de melodier der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge godt gemt i barnets erindring som noget trygt og godt. Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge for at kunne deltage. Vi har en hyggelig og uformel stemning hvor der er plads til alle.

Det kræver ikke tilmelding – man kommer bare. For yderligere info. kan man ringe eller skrive til kirkernes sognemedhjælper Pia Bak, tlf. 50348183 mail: piabak79@yahoo.com. Vi er også på Facebook. Gruppen hedder ”Raklev og Vor Frue Kirke babysalmesang”.

Pia Bak
Kirken