• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 10. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:00

KONCERT
Kom og hør Landskoret, når de synger koncert i Vor Frue Kirke i Kalundborg kl. 14:00 d. 10. november.

Landskoret er det eneste elitekor af sin art og er et ligestemmigt kor for unge i alderen 12-22 år. Det eneste krav er, at korister har et hjemkor, fx et kirkekor eller et skolekor.

Koret bliver dirigeret af Birgitte Næslund Madsen og vil til koncerten synge et meget blandet repertoire bestående af både nulevende og ikke-nulevende komponister. Koret synger både på dansk, engelsk, afrikansk, bulgarsk, og det vil ingen ende tage! Vor Frue Kirkes Ungdomskor vil også synge med på et par af sangene.

Efter koncerten afholdes optagelsesprøve for sangere, der kunne tænke sig at være med i Landskoret. Læs meget mere om Landskoret her

Landskoret, dir. Birgitte Næslund Madsen
Vor Frue Kirke