Mozart: Requiem med Kammerkoret Musica, solister og orkester

Søndag d. 6. november 2022, kl. 16:00
Vor Frue Kirke, Præstegade 14, 4400 Kalundborg
Kammerkoret Musica med solister og orkester, dirigent: Filipe Carvalheiro.
150 kr + gebyr

W.A.Mozarts Requiem for kor, solister og orkester er et af den vestlige musikhistories smukkeste, dramatiske og mest berømte værker. Den latinske messe for de døde, som udgør værkets tekstlige indhold, er sat i musik mange gange, men den mest berømte er og bliver Mozarts. Dette værk kommer til Kalundborg til opførelse i Vor Frue Kirke på netop alle helgens dag -  dagen, hvor vi i kirken i dag også mindes vore døde.

Medvirkende: Christine Nonbo Andersen, sopran. Hetna Regitze Bruun, mezzosopran. Emil Hermann Lykke, tenor. Steffen Bruun Rørvig, bas.

Kammerkoret Musica & Orkester under ledelse af dirigent Filipe Carvalheiro.

Billetter á 150 kr. + gebyr vil være til salg på billetto.dk fra d. 1. september 2022

Læs mere om Kammerkoret Musica og om Mozarts Requiem her

Find billetter