Koncert med Spin Disc Joy Machine

Lørdag d. 25. juni 2022, kl. 19:00
Vor Frue Kirke, Adelgade, 4400 Kalundborg
Bandet "Spin Disc Joy Machine"
50 kr

Spin Disc Joy Machine er Simon Bune Jensen (vokal, guitar og keys), Nicklas Magnus D. Hansen (bas), Patrick Sonny Rosenberg (saxofon og percussion) og Markus Verstergaard Geisler (trommer). På kryds og tværs har medlemmerne indbyrdes skabt venskaber med hinanden på Kalundborgs gymnasium og musikskole, og alle har de været sammen i byens ungdomskor i Vor Frue Kirke. Her har deres venskab til hinanden og idéen om bandet for alvor kunne blomstre. Sammen står de stærkt på scenen, hvor følelserne bæres uden på tøjet, og publikum inviteres med ind i deres univers. På dørtrinnet til deres scenehjem høres bouncy baslinjer, sexed saxofon, synkoperet slagtøj og melodier af morskab og melankoli. I deres musiske hus er der højt til loftet og plads til alle.

Entré 50,- kr ved indgangen fra kl. 18.30